Shaker 500ml

SS500

Deze shakers van 500ml zijn lekvrij en hebben een poederzeef voor de perfecte proteïne shakes. Met aan de zijkanten een meettabel in OZ en ML. Deze shakers hebben een losse draaidop met een grote opening waardoor deze makkelijk schoon te maken zijn. 

MIX & MATCH de kleuren van de fles en de doppen. Zo kiest u de perfecte shaker, tijdens de offerte aanvragen kunt u in opmerkingen aangeven welke kleur dop u wilt.

Kleur
vanaf € 1,89
Exclusief belasting
Aantal
Beschrijving

Handige shakers om te bedrukken met een eigen logo. Deze shakebakers bedrukken is mogelijk in een 1-kleurig tot 4-kleurig logo. Deze stijlvolle shakers komen voor in 3 maten. De 500ml is de middel maat van deze shaker. Een goed formaat voor proteïne shakes of pre-workout shakes. Onze 700ml shaker is een slagje grooter. Deze shakers kunnen net zo goed gebruikt worden voor proteïne shakes of maaltijd shakes . Onze 300ml shakers zijn de kleine variant. Deze shakes zijn ook handig voor pre-workouts of een toegevoegde shake naast de normale maaltijden.

Deze 3 shakers kunnen bedrukt worden met jouw logo. Mooie shakers voor bijvoorbeeld sportscholen, supplementen bedrijven of de dieet branches. Versterk jouw merkbekendheid met deze trendy shakers. 

Door de grote print oppervlakte van deze shakers kan jouw logo groot en klein worden bedrukt op deze shakers. 

Productdetails
SS500

Datasheet

Print Afmeting
4,5 x 11,5 cm
Materiaal
BPA Vrij PVC
Inhoud
500ml
Misschien vind je dit ook leuk

Referentie: SS300

Shaker 300ml

Deze shakers van 300ml zijn lekvrij en hebben een poederzeef voor de perfecte proteïne shakes. Met aan de zijkanten een meettabel in OZ en ML. Deze shakers hebben een losse draaidop met een grote opening waardoor deze makkelijk schoon te maken zijn.  MIX & MATCH de kleuren van de fles en de doppen. Zo kiest u de perfecte shaker, tijdens de offerte...

Referentie: SS700

Shaker 700ml

Deze shakers van 700ml zijn lekvrij en hebben een poederzeef voor de perfecte proteïne shakes. Met aan de zijkanten een meettabel in OZ en ML. Deze shakers hebben een losse draaidop met een grote opening waardoor deze makkelijk schoon te maken zijn.  MIX & MATCH de kleuren van de fles en de doppen. Zo kiest u de perfecte shaker, tijdens de offerte...

chat Commentaar (0)

Volg ons op Facebook