Shaker 700ml

SS700

Deze shakers van 700ml zijn lekvrij en hebben een poederzeef voor de perfecte proteïne shakes. Met aan de zijkanten een meettabel in OZ en ML. Deze shakers hebben een losse draaidop met een grote opening waardoor deze makkelijk schoon te maken zijn. 

MIX & MATCH de kleuren van de fles en de doppen. Zo kiest u de perfecte shaker, tijdens de offerte aanvragen kunt u in opmerkingen aangeven welke kleur dop u wilt.

Kleur
vanaf € 1,99
Exclusief belasting
Aantal
Beschrijving

Handige en handzame shakers bedrukken met logo. Deze shakebakers bedrukken is mogelijk in een 1-kleurig tot 4-kleurig logo. Deze stijlvolle bedrukte shakers komen voor in 3 maten en 19 verschillende kleuren. Door de ruime keuze aan kleuren kan je de beste bedrukte shaker vinden voor jouw bedrijf. Mix & Match de kleuren van de shaker en de dop, zo krijg je een unieke shaker dat goed samen gaat met jouw logo. De 700ml is de grootste maat van deze shaker. Een goed formaat voor proteïne shakes of maaltijd shakes. Onze 500ml shaker is een slagje kleiner maar niet minder handig. Deze shakers kunnen net zo goed gebruikt worden voor proteïne shakes of pre-workout. Onze 300ml shakers zijn de kleine variant. Deze shakes met bedrukking zijn ook handig voor pre-workouts of een toegevoegde shake naast de normale maaltijden.

Deze 3 shakers kunnen bedrukt worden met jouw logo. Mooie shakers voor bijvoorbeeld sportscholen, supplementen bedrijven of de dieet branches. Versterk jouw merkbekendheid met deze trendy bedrukte shakers. 

Door de grote print oppervlakte van deze shakers kan jouw logo groot en klein worden bedrukt op deze shakers. 

Productdetails
SS700

Datasheet

Print Afmeting
4,5 x 12,5 cm
Materiaal
BPA Vrij PVC
Inhoud
700ml
Misschien vind je dit ook leuk

Referentie: SS300

Shaker 300ml

Deze shakers van 300ml zijn lekvrij en hebben een poederzeef voor de perfecte proteïne shakes. Met aan de zijkanten een meettabel in OZ en ML. Deze shakers hebben een losse draaidop met een grote opening waardoor deze makkelijk schoon te maken zijn.  MIX & MATCH de kleuren van de fles en de doppen. Zo kiest u de perfecte shaker, tijdens de offerte...

Referentie: SS500

Shaker 500ml

Deze shakers van 500ml zijn lekvrij en hebben een poederzeef voor de perfecte proteïne shakes. Met aan de zijkanten een meettabel in OZ en ML. Deze shakers hebben een losse draaidop met een grote opening waardoor deze makkelijk schoon te maken zijn.  MIX & MATCH de kleuren van de fles en de doppen. Zo kiest u de perfecte shaker, tijdens de offerte...

chat Commentaar (0)

Volg ons op Facebook