Over Hidalgo

Hidalgo

HIDALGO BAGS & MORE
Hidalgo Bags & More bestaat sinds 1993 en ons specialisme is tassen, bidons & shakers en sport-handdoeken. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Nederland. Hier geeft het verkoopteam advies, is de grafische afdeling bezig met ontwerpen en ontvangen we u graag in onze showroom. In de begin jaren was Hidalgo alleen actief op de Nederlandse markt maar inmiddels werken we met meer dan 1800 klanten in 16 landen.

Onze visie

Specialisme
Specialisme is niet iets wat je ineens hebt, ons bedrijf is in 1993 opgericht en we leren nog steeds elke dag. We zijn gespecialiseerd in tassen, handdoeken en bidons en shakers. Deze drie productgroepen produceren wij zelf of we werken samen met gespecialiseerde en exclusieve derden. We geven u graag vrijblijvend advies en denken graag met u mee. 
Bekijk hier ook onze andere websites.

Persoonlijk
We komen graag met u in contact! We horen graag wat uw wensen zijn en we denken graag met u mee. Het is makkelijk werken als je elkaars taal spreekt dus we stellen veel vragen. We zien gelukkig dat klanten dat waarderen en dat ze daarom ook graag bij ons terugkomen. We maken graag met u kennis, bel ons op (+31) 79 3310133 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Snelheid
We handelen snel en dat horen we ook terug van onze klanten. Een offerte aanvraag behandelen we meteen, we nemen contact op als we vragen hebben en we proberen zo snel mogelijk een voorbeeld met uw logo te maken. Artikelen die op voorraad zijn, worden dezelfde dag nog verstuurd. Qua levertijden en deadlines zijn wij en onze eigen drukkerij heel wat gewend. We worden graag uitgedaagd dus laat ons weten wat u wensen zijn.

Creatief
Alles begint met een idee dat u heeft, maar we denken graag met u mee. We hebben grafische vormgevers die in staat zijn om het idee visueel te maken maar ook leuke alternatieven te geven om het product nog mooier te maken. We kijken of de maten kloppen, wat de beste positie voor uw logo is en veel meer. Iets bedenken en dan vervolgens produceren is voor ons het leukste wat er is. Dat geeft ons de mogelijkheid om onszelf te onderscheiden.

Kwaliteit
In de afgelopen jaren is er veel veranderd aan de kwaliteitseisen. Denk aan materialen die niet meer millieu belastend mogen zijn, plastic materialen die moeten voldoen aan de voedsel en waren wetgeving of arbeids ethos in fabrieken in het verre oosten. Hidalgo voldoet aan al deze eisen en we controleren het hele productie proces zelf. 

ALL-IN prijzen
Wij houden van duidelijkheid. We zien te vaak bij ander bedrijven dat prijzen naderhand worden opgehoogd met bedrukkingskosten, malkosten, instelkosten,verzend of administratie kosten.
Wij vinden het belangrijk dat u gelijk weet wat iets kost. Al onze prijzen zijn daarom ook ALL-IN, exclusief BTW.

Uw gegevens worden uiteraard zorgvuldig, vertrouwelijk en respectvol behandeld.  

Meer weten over onze privacybeleid? Bekijk hier onze privacyverklaring.

Joomla SEF URLs by Artio