Vraag & Antwoord

Staat uw vraag er niet bij? Bel ons gerust op +31 (0) 79-3310133

Waarom staan er geen prijzen bij de artikelen ?

Omdat onze prijzen ALL-IN zijn, kunnen wij geen prijzen bij artikelen zetten. We zijn namelijk afhankelijk van hoeveel stuks u aanvraagt en uit hoeveel kleuren uw logo bestaat. U ziet op onze website altijd wel de vanaf prijzen van een product. U kunt bij ons altijd vrijblijvend een offerte aanvragen, die proberen wij zo snel mogelijk te beantwoorden.

Waarom zou ik kiezen voor Hidalgo?

Specialisme
Specialisme is niet iets wat je ineens hebt, ons bedrijf is in 1993 opgericht en we leren nog steeds elke dag. We zijn gespecialiseerd in tassen, handdoeken en bidons en shakers. Deze drie productgroepen produceren wij zelf of we werken samen met gespecialiseerde en exclusieve derden. We geven u graag vrijblijvend advies en denken graag met u mee. Bekijk ook onze andere websites.

Persoonlijk
We komen graag met u in contact! We horen graag wat uw wensen zijn en we denken graag met u mee. Het is makkelijk werken als je elkaars taal spreekt dus we stellen veel vragen. We zien gelukkig dat klanten dat waarderen en dat ze daarom ook graag bij ons terugkomen. We maken graag met u kennis, bel ons op (+31) 79 3310133 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Snelheid
We handelen snel en dat horen we ook terug van onze klanten. Een offerte aanvraag behandelen we meteen, we nemen contact op als we vragen hebben en we proberen zo snel mogelijk een voorbeeld met u logo te maken. Artikelen die op voorraad zijn, worden dezelfde dag nog verstuurd. Qua levertijden en deadlines zijn wij en onze eigen drukkerij heel wat gewend. We worden graag uitgedaagd dus laat ons weten wat u wensen zijn.

Creatief
Alles begint met een idee die u heeft, maar we denken graag mee. We hebben een grafische vormgevers die in staat zijn om het idee visueel te maken maar ook leuke alternatieven te geven om het product nog mooier te maken. We kijken of de maten kloppen, wat de beste positie voor uw logo is en veel meer. Iets bedenken en dan vervolgens produceren is voor ons het leukste wat er is. Dat geeft ons de mogelijkheid om onszelf te onderscheiden.

Kwaliteit
In de afgelopen jaren is er veel veranderd aan de kwaliteitseisen. Denk aan materialen die niet meer millieu belastend mogen zijn, plastic materialen die moeten voldoen aan de voedsel en waren wetgeving of arbeids ethos in fabrieken in het verre oosten. Hidalgo voldoet aan al deze eisen en we controleren het hele productie proces zelf.

ALL-IN prijzen
Wij houden van duidelijkheid. We zien te vaak bij ander bedrijven dat prijzen naderhand worden opgehoogd met bedrukkingskosten, malkosten, instelkosten,verzend of administratie kosten. Wij vinden het belangrijk dat u gelijk weet wat iets kost. Al onze prijzen zijn daarom ook ALL-IN, exclusief BTW.

Kan ik een sample ontvangen ?

Jazeker! We factureren alleen wel de prijs voor de verzendkosten. Als u tevreden bent over het product en een order wil plaatsen, zullen wij de gemaakte verzendkosten van het sample crediteren met de totaalprijs.

Hoe gaan jullie te werk?

Nadat wij uw aanvraag hebben binnengekregen, nemen wij contact op en vragen wij om uw logo. Als u uw logo alvast meestuurt, kunnen wij nog sneller de aanvraag verwerken. Voor aanleveringsvoorwaarde zie 'Hoe moet ik mijn logo aanleveren?'

Wij hebben grafische vormgevers die een visualisatie maken met uw logo op de aangevraagde producten. Bent u enthousiast en wilt u graag de aanvraag orderen, dan maken wij een orderbevestiging en een drukproef. Op de drukproef ziet u het product met uw logo en de informatie van het product en het logo. Pas na akkoord op de drukproef gaan we bestellen.

Hoe snel leveren jullie?

De levertijden zijn per artikel verschillend. De levertijd van bidons is 8 dagen. Shakers hebben een iets langere levertijd, namelijk 6 tot 8 weken. Heeft u een bepaalde leverdatum nodig, laat het ons weten. Er is veel mogelijk.

Hoe moet ik mijn logo aanleveren?

Om u zo goed mogelijk op weg te helpen, ontvangen wij graag uw logo. Het logo hebben wij nodig zodat onze grafische vormgevers voorbeelden, drukproeven en bij een order alles voor u en de drukker kunnen klaarzetten. Uiteraard gaan wij uiterst zorgvuldig om met uw logo. Er zijn verschillende bestandsvormen voor een logo die u ons kunt opsturen. Omdat we vaak vragen krijgen over die verschillende bestanden hebben we ze even voor u op een rijtje gezet.

Graag ontvangen wij één van de onderstaande bestanden:

EPS OF AI (Illustrator) bestand
Onze voorkeur gaat uit naar een EPS of AI(Illustrator) bestand. Deze bestanden bestaan uit vectoren en dat betekent dat wij het logo onbeperkt kunnen vergroten en verkleinen of kleuren kunnen aanpassen zonder verlies van kwaliteit. Met een EPS OF AI (Illustrator) bestand bent u verzekerd van hoge kwaliteit drukwerk.

PDF
Mocht u geen EPS of AI bestand hebben, geen probleem. Ook kunnen wij aan de slag met het logo in de bestandsvorm PDF. Veel ontwerpers maken een PDF van het logo zodat mensen zonder grafische programma’s het logo goed kunnen bekijken (in tegenstelling tot een EPS of AI bestand).
Ook het PDF-bestand bestaat uit vectoren en dat betekent dat ook hier de mogelijkheid bestaat dat wij het logo kunnen aanpassen zonder verlies van kwaliteit.

De twee volgende bestandvormen worden voornamelijk gebruikt bij digitaal werken, niet voor drukwerk. Gelukkig zijn er wel oplossingen als u geen beschikking heeft over EPS, AI of PDF bestanden van uw logo:

JPEG of JPG
Een JPEG-bestand bestaat uit pixels en heeft een witte of gekleurde achtergrond. Pixels kunnen niet worden vergroot of verkleind zonder kwaliteitsverlies en daarmee kan het bestand dus niet zomaar worden aangepast. En dat is wel belangrijk voor de kwaliteit van het drukwerk. Gelukkig zijn er deze tijd genoeg mogelijkheden om met een JPEG aan de slag te kunnen mits het logo groot genoeg is. Als u het logo alleen als JPEG heeft, vragen wij u om deze te sturen met een bestandsgrootte van tenminste 1 MB.

PNG
Een PNG-bestand bestaat, net zoals een JPEG, uit pixels en heeft een transparante achtergrond. Ook hier geldt dat pixels niet groter of kleiner gemaakt kunnen worden zonder kwaliteitsverlies. Gelukkig zijn er deze tijd genoeg mogelijkheden om met een PNG aan de slag te kunnen mits het logo groot genoeg is. Als u het logo alleen als PNG heeft, vragen wij u om deze te sturen met een bestandsgrootte van tenminste 1 MB.

Wij krijgen meer (of minder) bidons dan dat we hebben besteld, hoe kan dat?

Door de printmethode en de automatisering van machines is er altijd een afwijking in het aantal van maximaal 10 procent. Alle uitgeleverde bidons dienen betaald te worden.

Joomla SEF URLs by Artio