Laatste berichten

 • Welk bestand kan ik uploaden van mijn logo?
  Welk bestand kan ik uploaden van mijn logo?

  Welk bestand kun je aanleveren. Wij werken met een aantal verschillende soorten bestanden. Wij vragen voor deze om een optimale bedrukking te garanderen. .Ai, .EPS, .PDF, .PSD, .JPEG, .PNG. Hier vind je meer informatie over deze bestandsvormen, wat ze betekenen en hoe wij deze aangeleverd zouden willen.

  Lees verder
 • Zijn Bio Flessen goede pomotieartikelen?
  Zijn Bio Flessen goede pomotieartikelen?

  Er is een groeiende trend in de vraag naar bedrukte bidons, vooral bio bidons bedrukken, die zowel milieuvriendelijk als chic zijn. Ze zijn populair bij mensen die zowel gepassioneerd zijn over het behoud van het milieu als over mode. Deze trend heeft ook gezorgd voor een nieuwe reeks van druktechnieken en -trends en dat is waar we hier naar gaan kijken.

  Lees verder
 • Zijn Foodcontainers goede relatiegeschenken?
  Zijn Foodcontainers goede relatiegeschenken?

  Bij het bedrukken van lunchboxen zijn er verschillende opties voor personalisatie, zoals afbeeldingen, logo's of pakkende slogans. Je kunt kiezen voor verschillende kleuren zoals wit, zwart, grijs, rood, geel of een andere PMS kleur die past bij de branding van jouw bedrijf. Met een exclusief btw en inclusief btw prijs, zijn deze producten kosteneffectief, wat betekent dat ze binnen het budget van de meeste bedrijven passen.

  Lees verder
 • Ontdek onze Thermosflessen en de voordelen
  Ontdek onze Thermosflessen en de voordelen

  Er zijn tal van voordelen als het gaat om het kiezen voor bedrukte thermosflessen. Eerst en vooral verbeteren ze sterk de ervaring van het drinken van warme of koude dranken onderweg. De thermosfles bedrukken met uw logo of ontwerp is een geweldige manier om uw merk te promoten. Het betekent dat u uw merk letterlijk in de handen van uw doelgroep legt, waardoor de zichtbaarheid van uw merk vergroot. Een geïsoleerde thermosfles van topkwaliteit kan warme dranken tot wel 24 uur warm houden en...

  Lees verder
 • Onze merk Thermosflessen
  Onze merk Thermosflessen

  Wij werken ook samen met een aantal merken zoals Contigo®, Mepal® en Kambukka®. Dit geeft een extra toevoeging aan de thermosflessen. Dit is een leuke optie voor bedrijven die graag een luxe thermosfles willen bedrukken. Door onze partnerschap met deze bedrijven bieden wij de mogelijkheid om deze thermosflessen te bedrukken of graveren. Dit zijn wereldbekende merken en bieden de hoogste kwaliteit aan thermosflessen met eigentijdse designs en technologie.

  Lees verder
 • Voordelen van Shakers bedrukken
  Voordelen van Shakers bedrukken

  Eén populair item om te bedrukken is de shakebeker. Shakebeker bedrukken is populair omdat het een geweldige manier is om je merk te promoten of een uniek en persoonlijk cadeau te geven. Proteïne shaker bedrukken is ook gebruikelijk, vooral in sportscholen en gezondheidsclubs. Maar hoe maak je nu een goede shakebeker bedrukken?

  Lees verder
 • Waarom drinkflessen laten bedrukken?
  Waarom drinkflessen laten bedrukken?

  Heb je weleens gehoord van bedrukte drinkflessen? Zo niet, dan is nu het juiste moment om alles te weten te komen over dit interessante onderwerp. Bedrukte drinkflessen, of drinkflessen bedrukken zoals het ook wel genoemd wordt, is precies wat je denkt dat het is - het betekent het bedrukken van labels, logo's, slogans, of elke andere vorm van opdruk, op de buitenkant van een drinkfles.

  Lees verder
 • Tacx Bidons 360° Bedrukken
  Tacx Bidons 360° Bedrukken

  Kies voor personalisatie, kies voor impact – ontdek vandaag nog de mogelijkheden van Tacx Shiva bidons voor het versterken van jouw bedrijfsimago en het vergroten van merkbekendheid!

  Lees verder
 • Welkom bij Hidalgo
  Welkom bij Hidalgo

  Hidalgo Bags and More bestaat sinds 1993 en ons specialisme is tassen, bidons en shakers en sport-handdoeken. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Nederland. Hier geeft het verkoopteam advies, is de grafische afdeling bezig met ontwerpen en ontvangen we u graag in onze showroom. In de begin jaren was Hidalgo alleen actief op de Nederlandse markt maar inmiddels werken we met meer dan 1800 klanten in 16 landen.

  Lees verder
Showing 1 to 9 of 9 (1 Pages)