Laatste berichten

Welkom bij Hidalgo

Hidalgo Bags & More

Hidalgo Bags and More bestaat sinds 1993 en ons specialisme is tassen, bidons & shakers en sport-handdoeken. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Nederland. Hier geeft het verkoopteam advies, is de grafische afdeling bezig met ontwerpen en ontvangen we u graag in onze showroom. In de begin jaren was Hidalgo alleen actief op de Nederlandse markt maar inmiddels werken we met meer dan 1800 klanten in 16 landen.

Specialisme

Specialisme is niet iets wat je ineens hebt, ons bedrijf is in 1993 opgericht en we leren nog steeds elke dag. We zijn gespecialiseerd in tassen, handdoeken en bidons en shakers. Deze drie productgroepen produceren wij zelf of we werken samen met gespecialiseerde en exclusieve derden. We geven u graag vrijblijvend advies en denken graag met u mee.

Creatief

Alles begint met een idee dat u heeft, maar we denken graag met u mee. We hebben grafische vormgevers die in staat zijn om het idee visueel te maken maar ook leuke alternatieven te geven om het product nog mooier te maken. We kijken of de maten kloppen, wat de beste positie voor uw logo is en veel meer. Iets bedenken en dan vervolgens produceren is voor ons het leukste wat er is. Dat geeft ons de mogelijkheid om onszelf te onderscheiden.

Welkom bij Hidalgo Bags & More - uw one-stop-shop voor kwalitatieve shakers, bidons en een uitgebreide selectie van drinkflessen!

Wij bieden een ruim assortiment drinkflessen aan, waaronder waterflessen, bidons en foodcontainers. Of u nu op zoek bent naar een sportieve bidons of of alledaagse drinkflessen om mee te nemen onderweg, bij ons vindt u zeker wat u zoekt. Onze waterflessen zijn van hoogwaardige kwaliteit en verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten.

Ook thermosflessen en lunchboxen bent u bij ons aan het juiste adres. Ideaal voor bedrijven die met levensmiddelen werken, maar ook sportbedrijven of kantoor bedrijven. Bedrukte flessen kunnen mooie geschenken zijn en versterkt het bedrijfsimago.

Bent u opzoek naar bijvoorbeeld handdoeken, tassen of andere merchandise of promo artikelen? Bekijk onze andere shops en laat je verrassen door ons uitgebreid assortiment van artikelen om te bedrukken.

Ontdek ons assortiment vandaag nog door een kijkje te nemen in onze winkel of door onze handige online winkel te bezoeken. Bij Hidalgo Bags & More staan kwaliteit, stijl en klanttevredenheid voorop. Wij kijken ernaar uit om u te helpen bij het vinden van de perfecte tassen, bidons en handdoeken die aan al uw wensen voldoen!

Bags and More

Welkom bij "Bags and More" van Hidalgo! Ontdek onze veelzijdige collectie van hoogwaardige tassen en meer. Van stijlvolle handtassen tot praktische rugzakken, we hebben voor elk wat wils. Kies voor kwaliteit en innovatie met Hidalgo!

Geplaatst in: Over ons

Laat een reactie achter