Latest posts

Ontdek onze Thermosflessen en de voordelen

Voordelen van Thermosflessen - Waarom zou je voor Bedrukte Thermosflessen kiezen 

Er zijn tal van voordelen als het gaat om het kiezen voor bedrukte thermosflessen. Eerst en vooral verbeteren ze sterk de ervaring van het drinken van warme of koude dranken onderweg. De thermosfles bedrukken met uw logo of ontwerp is een geweldige manier om uw merk te promoten. Het betekent dat u uw merk letterlijk in de handen van uw doelgroep legt, waardoor de zichtbaarheid van uw merk vergroot. Een geïsoleerde thermosfles van topkwaliteit kan warme dranken tot wel 24 uur warm houden en koude dranken zelfs tot 48 uur koud.

Thermosflessen bedrukken is een slimme keuze obv duurzaamheid. Ze zijn meestal gemaakt van hoogwaardig, duurzaam roestvrij staal dat jarenlang mee kan gaan. Daarom zijn ze een betere keuze dan plastic flessen die na verloop van tijd slijten. Ze zijn ook een milieuvriendelijke keuze omdat ze herbruikbaar zijn, wat helpt bijdragen tot het verminderen van plastic afval.

U kunt een thermosfles bedrukken in onze shop, waar we een breed scala aan verschillende thermosflessen aanbieden. Dit omvat alles; van elegante witte ontwerpen tot kleurrijke flessen in diverse PMS-kleuren. U kunt ook kiezen uit verschillende maten en designs, afhankelijk van uw specifieke behoeften.

Bij ons is de minimale afname slechts een stuk obv uw keuze. Dit betekent dat u zelfs een enkele thermosfles kunt laten bedrukken om te zien hoe deze eruitziet voordat u een grotere bestelling plaatst. En het beste is nog dat wij snelle leveringsmogelijkheden bieden, zodat u uw thermosflessen snel kunt krijgen, waar u ze ook nodig hebt.

Een van de overige voordelen van het kiezen voor bedrukte thermosflessen is dat ze een zeer praktisch geschenk zijn. Mensen vinden het altijd leuk om nuttige dingen te ontvangen die ze daadwerkelijk kunnen gebruiken in hun dagelijkse leven. Een bedrukte thermosfles met uw logo erop kan dus een schot in de roos zijn voor promotieacties of als een effectief b2b-geschenk.

Naast thermosflessen bedrukken, bieden we ook andere bedrukte items zoals katoenen tassen. Deze maken geweldige toevoegingen aan de bedrukte thermofles om een volledig promotiepakket te creëren. Net als onze thermosflessen, zijn ook onze bedrukte katoenen tassen van hoge kwaliteit, verkrijgbaar in verschillende ontwerpen en maten en kunnen ze ook worden bedrukt met je logo of ontwerp.

Of je nu kiest voor een geïsoleerde thermofles, een thermosbeker bedrukken of een van onze andere fantastische producten, we staan ​​altijd klaar om je te helpen de perfecte keuze te maken. Dus waar wacht je nog op? Begin met het creëren van jouw perfecte bedrukte thermosfles vandaag nog! Al onze bedrukte thermosflessen worden met de uiterste zorg en aandacht behandeld, zodat je kunt rekenen op een resultaat dat niet alleen mooi is, maar ook praktisch en duurzaam.

Thermosfles Bedrukken - Hoe het proces werkt en hoe te kiezen voor de juiste Bedrukking 

Het bedrukken van thermosflessen is een unieke manier om je merk of bedrijf te promoten. Maar hoe gaat dat proces precies in zijn werk en hoe kies je voor de juiste bedrukking? Het begint allemaal met het kiezen van de thermosfles die je wilt bedrukken. Ga je voor een geïsoleerde thermofles of een standaard thermosfles? Zodra je dit hebt bepaald, kun je verder gaan met de volgende stap. 

Thermosflessen bedrukken gebeurt meestal stuk obv. Dit betekent dat elke fles afzonderlijk wordt bedrukt. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een speciale druktechniek, de zogeheten PMS-bedrukking. Dit zorgt voor een duurzame, hoogwaardige en kleurvaste bedrukking die lang mee gaat. Het aantal kleuren dat wordt gebruikt bij de bedrukking kan variëren van één tot meerdere kleuren. Het is daarom belangrijk om van tevoren goed te overwegen welke kleuren je wilt gebruiken in je ontwerp.

Denk bij het thermosfles bedrukken ook aan overige zaken zoals de inhoud van de fles. Hoe groot wil je de fles hebben? En welk materiaal heeft jouw voorkeur? Je kunt kiezen uit verschillende soorten zoals roestvrij staal, glas of kunststof. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een thermosbeker bedrukken. Dit is een kleiner formaat en ideaal voor bijvoorbeeld koffie of thee onderweg. 

Het bedrukken van thermosflessen en thermosbekers is niet het enige dat je kunt doen om je merk te promoten. Je kunt ook denken aan het bedrukken van andere producten zoals katoenen tassen of pennen. Deze items kunnen een mooie aanvulling zijn op je bedrukte thermosflessen en een complete set vormen. 

Nadat je al deze stappen hebt doorlopen, wordt je ontwerp naar de drukkerij gestuurd. Zij zullen zorg dragen voor de bedrukking van jouw thermosflessen. Het leuke van het bedrukken van thermosflessen is dat je meestal een digitale proefdruk krijgt toegestuurd. Zo zie je hoe het eindresultaat eruit zal zien en kun je eventueel nog wijzigingen aanbrengen. Na akkoord gaat de drukkerij aan de slag met de productie. 

Uiteindelijk zul je je bedrukte thermosflessen per levering ontvangen. Afhankelijk van de hoeveelheid die je besteld hebt, kan dit een paar dagen tot een week duren. Het is daarom aan te raden om je bestelling ruim van tevoren te plaatsen, vooral als je een grote hoeveelheid nodig hebt. 

Kortom, thermosflessen bedrukken is een effectieve manier om je merk of bedrijf te promoten. Met de juiste bedrukking en een goede planning kun je een top product creëren dat voor lange tijd de aandacht zal trekken. En vergeet niet, met een bedrukte thermosfles draag je ook bij aan een duurzamere wereld. Een win-win situatie!

Overweeg bij het kiezen van promotie-artikelen ook altijd pennen. Pennen worden vaak over het hoofd gezien, maar ze zijn een essentieel onderdeel van elke kantooromgeving en worden door iedereen gebruikt. Een pen met jouw logo of merknaam zal dus zeker worden gezien!

Ontwerp en Logo keuze - Hoe bepalend zijn ze bij het bedrukken van thermosflessen 

Bedrukken van thermosflessen is een geweldige manier om uw merk te promoten, of u ze nu als relatiegeschenken aanbiedt of verkoopt in uw shop. Het bedrukken van het logo op de thermosfles verhoogt de zichtbaarheid van uw merk. Maar het belang van het ontwerp en de logokeuze bij het bedrukken van thermosflessen mag nooit worden onderschat.

Let op, dit is niet enkel een kwestie van het kiezen van een logo en het op de fles gooien. Het juiste ontwerp en logo kunnen de aantrekkelijkheid van het product vergroten, terwijl een slecht gekozen ontwerp of logo de kwaliteit ervan kan afbreken. Vandaar, de logo keuze en het ontwerp spelen een significante rol bij het bedrukken van thermosflessen.

Een aspect dat meespeelt bij de logo keuze is de kleur. Alhoewel wit een populaire kleur is in veel logo's, zou het kunnen zijn dat het niet opvalt op een zilveren thermosfles. In dit geval, door gebruik te maken van PMS (Pantone Matching System), kunt u een passende kleur vinden die aansluit bij uw logo en de thermosfles. Uw levering uit een breed scala aan kleuren maakt het gemakkelijker om een kleur te vinden die op een positieve manier op de thermosfles zal reageren.

Het aantal stuks logo's dat u op de thermosfles aanbrengt, moet ook overwogen worden. Hoewel een enkel logo mogelijk effectief is voor kleinere flessen, kunnen grotere thermosflessen mogelijk profiteren van het gebruik van meerdere logo's. Daarnaast moet u de plaatsing en het formaat van het logo in overweging nemen. Een te groot logo kan afleiden van de esthetiek van de fles, terwijl een te klein logo misschien niet goed opvalt.

Vergeet niet om ook aan de overige accessoires te denken. Een welgekozen tas kan bijvoorbeeld bijdragen aan de algehele uitstraling van de bedrukte thermosfles. Het gebruik van tassen van papier kan bijdragen aan een milieuvriendelijke uitstraling, terwijl overige tassen een luxere uitstraling kunnen geven.

In het algemeen, is het van belang om uw ontwerp en logo keuze af te stemmen op uw merkidentiteit en op de verwachtingen van uw klanten. Een thermosfles met een goed design zal niet alleen zijn doel vervullen, maar kan zelfs een gewild item worden. Het bedrukken van thermosflessen is een geweldige manier om uw merk zichtbaar te maken, zorg er dus voor dat u het juist doet!

Er zijn tal van bedrijven online die hun diensten aanbieden voor het bedrukken van thermosflessen. Neem dus uw tijd om de perfecte partner te vinden. Bekijk hun aanbod, vergelijk hun prijzen en zorg ervoor dat ze in staat zijn om uw visie tot leven te brengen. Dit zal ervoor zorgen dat uw bedrukte thermosflessen de top bereiken!

De perfecte Bedrukte Thermosfles kiezen voor je Bedrijf - Een Gids voor Bedrukte Thermosflessen 

Veel bedrijven kiezen voor bedrukte thermosflessen als onderdeel van hun overige accessoires voor promotiedoelstellingen. Het proces van thermosflessen bedrukken is redelijk eenvoudig en kan uw bedrijf helpen opvallen tussen de rest. Deze gids helpt je bij het kiezen van de perfecte bedrukte thermosfles voor je bedrijf.

Een bedrukte thermosfles kan als nuttig en praktisch geschenk worden gegeven aan klanten, leveranciers of zelfs werknemers. Maar voordat je begint, moet je weten dat er een minimale afname is voor gegraveerde thermosflessen. Nu vraag je je misschien af hoe je kiest voor de juiste bedrukking als het gaat om een thermosfles bedrukken. 

De eerste stap in het thermosflessen bedrukken proces is doorgaans het kiezen van de gewenste thermosfles. Er zijn veel verschillende thermosflessen om uit te kiezen, variërend in kleur, stijl, en maat. Vervolgens kies je voor de gewenste bedrukking. Terwijl sommigen misschien kiezen voor een eenvoudige, enkele kleur bedrukking, geven anderen de voorkeur aan een meer complex en kleurrijk ontwerp. De keuze van de bedrukking kan ook variëren op basis van het soort evenement of gelegenheid waarvoor de thermosflessen bedoeld zijn.

Zodra je de thermosfles en de bedrukking hebt geselecteerd, zal het bedrukken proces beginnen. Hierbij wordt een tassen papieren mal van het gekozen ontwerp vervaardigd. Deze mal wordt vervolgens gebruikt om de ontwerpen op de thermosflessen af te drukken. Na de bedrukking worden de thermosflessen grondig gecontroleerd om er zeker van te zijn dat de bedrukking naar wens is, voordat ze worden verzonden voor levering. In sommige gevallen kun je het product bekijk enkele voorbeelden van hoe de eindproducten eruit zien voordat ze worden verzonden.

Als je van plan bent thermosbeker bedrukken, moet je ook rekening houden met de keuze van pennen. Het gebruik van meerdere pennen kan nuttig zijn voor verschillende kleuren of details in het ontwerp. Hierbij geldt echter dat hoe groter de variëteit aan pennen, hoe hoger de kosten zullen uitvallen. Een ander aspect waarmee rekening gehouden moet worden tijdens het bedrukken is PMS of de Pantone Matching System, een systeem dat wereldwijd wordt gebruikt in de drukindustrie om kleuren nauwkeurig te definiëren. Dit zorgt ervoor dat de kleuren van de bedrukking overeenkomen met de door jou gekozen kleuren.

In onze online shop vind je een breed scala aan bedrukte thermosflessen voor je bedrijf. Onze collectie bevat niet alleen thermosflessen, maar ook overige tassen en penopties, waardoor het eenvoudiger wordt om de perfecte combinatie te vinden. Met een minimale afname per ontwerp, bieden we je de mogelijkheid om de perfecte bedrukte thermosfles te creëren. Of je nu een eenvoudige bedrukte thermosfles wenst of een met een all over print, wij hebben de juiste opties voor je. Onze top thermosflessen komen in een witte basiskleur die eenvoudig te bedrukken is.

Bij de keuze van een bedrukte thermosfles voor je bedrijf, is het belangrijk dat je een geïnformeerde beslissing neemt. Hopelijk helpt deze gids je bij het maken van de juiste keuze. Denk eraan, de perfecte bedrukte thermosfles kan een lange weg gaan in het promoten en verbeteren van de herkenbaarheid van je bedrijf.

Budget en Thermosfles Bedrukken in evenwicht - Hoe hoge kwaliteit Thermosflessen Bedrukken met een Beperkt Budget.

Het bedrukken van thermosflessen is een effectieve manier om de zichtbaarheid van je merk te vergroten. Echter kan het moeilijk zijn om dit in balans te brengen met je budget. Voor diegenen die op zoek zijn naar budgetvriendelijke opties voor thermosfles bedrukken, vrees niet! Het is mogelijk om hoge kwaliteit thermosflessen te bedrukken, zelfs met een beperkt budget.

Begin eerst met het bepalen van de minimale afname die je nodig hebt. Moet je een grote hoeveelheid thermosflessen bedrukken, of slechts een paar? Dit kan een groot verschil maken in de uiteindelijke prijs. Je kunt besparen door te kiezen voor thermosflessen die je in grotere hoeveelheden kunt bestellen. Deze hebben vaak een lagere stuk obv prijs.

Daarnaast is het ontwerp en logo dat je kiest om op de thermosfles te bedrukken van invloed op de kosten. Een eenvoudig, minimalistisch ontwerp met één of twee kleuren is vaak goedkoper dan een complex ontwerp met veel kleuren. Bij het kiezen van een ontwerp kun je in evenwicht blijven dranken met het budget door te kiezen voor een simpele bedrukking.

Bedenk ook welk type thermosfles je wilt bedrukken. Een geïsoleerde thermofles kan wat duurder zijn dan standaard thermosflessen, maar ze bieden het voordeel dat dranken langer warm of koud blijven. Als je enkel een koffiebeker nodig hebt, kun je overwegen om een bedrukte thermosbeker te bedrukken, wat vaak goedkoper is.

Vergeet daarnaast niet de overige accessoires. Je kunt bijvoorbeeld oranje accessoires kiezen om de thermosflessen een opvallende uitstraling te geven. Overweeg ook of je andere promotionele items wilt toevoegen, zoals katoenen tassen of overige tassen om de flessen in te verpakken. Tassen papieren kunnen een goedkopere optie zijn als je op zoek bent naar een budgetvriendelijke manier om je bedrukte thermosflessen te presenteren.

Voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden voor thermosfles bedrukken, product bekijk onze online catalogus. Hier vind je een ruime keuze aan thermosflessen in verschillende maten, kleuren, en ontwerpen, geschikt voor elk budget. Van 250 ml, 500 ml, tot 1000 ml thermosflessen, je zal ongetwijfeld de perfecte thermosfles vinden die bij je merk past, zonder je budget te overschrijden.

Het is dus zeker mogelijk om een balans te vinden tussen budget en thermosfles bedrukken. Je hoeft je geen zorgen te maken dat een beperkt budget de kwaliteit van je bedrukte thermosflessen zal verminderen. Door slim te kiezen en verschillende opties te overwegen, kun je zeker hoge kwaliteit thermosflessen bedrukken, zelfs met een beperkt budget.

Bedrukken van Thermosflessen in korte tijd - Ga voor snelle levering en Uur Efficiëntie

Op het gebied van thermosflessen bedrukken, is efficiëntie ongelooflijk belangrijk. De thermosflessen zijn ontworpen om dranken langdurig warm of koud te houden, dankzij de interne isolatie van de geïsoleerde thermofles. Het bedrukken van thermosflessen gaat snel, vaak voltooid binnen een uur. Dat is een uur van standaard werk, een uur van intensieve arbeid en een uur van pure vakmanschap. Dit zorgt voor een snelle levering, waardoor u in korte tijd uw bedrukte thermosflessen kunt hebben.

Vaak wordt de bedrukking uitgevoerd per stuk obv het gekozen ontwerp. Dit betekent dat of je nu een enkele thermosfles nodig hebt, of in grote hoeveelheden zoals een minimale afname van meerdere stuks met een logo erop, de bedrukking kan worden afgestemd op jouw specifieke behoeften. Het logo kan bijvoorbeeld digitaal worden ontworpen en geupload naar onze website, samen met specifieke instructies voor de plaatsing en kleuren van de bedrukking. Dit maakt het gemakkelijk om de exacte look te krijgen die je wilt voor je thermosfles bedrukken

Bovendien bieden we een breed assortiment aan mogelijkheden. We bedrukken niet alleen thermosbekers maar ook overige tassen zoals katoenen tassen en tassen van papier. Van bedrukte thermosflessen tot tassen papieren, we streven ernaar om aan al jouw behoeften op het gebied van branding te voldoen. Na de bedrukking kun je een voorbeeld van het voltooide product bekijken voordat de levering plaatsvindt, waardoor je zeker weet dat je tevreden bent met het eindresultaat van het thermosbekers bedrukken.

Ook als je op zoek bent naar een meer persoonlijke touch, bieden we individuele bedrukkingen aan. Je kunt bijvoorbeeld een foto bedrukken op je thermosfles. Fotobedrukking is een fantastische manier om een unieke, persoonlijke touch toe te voegen aan je geïsoleerde thermofles. Ideaal als je op zoek bent naar een bijzonder cadeau of om je merk op een creatieve en opvallende manier te promoten.

In conclusie, of je nu op zoek bent naar thermosflessen bedrukken voor jezelf of als bedrijf, voor een evenement of gewoon voor dagelijks gebruik, het proces is snel, efficiënt en kan volledig worden aangepast aan jouw behoeften. Bovendien zorgt onze focus op uur efficiëntie en snelle levering ervoor dat je niet lang hoeft te wachten op je bedrukte thermosflessen, kom gauw bij ons langs!

Manieren om je Logo te laten stralen op je Bedrukte Thermosflessen 

Absoluut, we kunnen niet ontkennen dat de thermosflessen bedrukken met je logo een geweldige manier is om je merk te laten stralen. Het is allemaal behoorlijk eenvoudig. Je kiest de favoriete thermosfles, je stuurt ons je logo-ontwerp en het aantal stuks dat je wil laten bedrukken, en je laat ons de magie doen. Niets laat een logo er beter uitzien dan een perfecte bedrukking op mooie bedrukte thermosflessen. Het is echter van cruciaal belang om strategisch na te denken over hoe je je logo plaatst om het de aantrekkingskracht te geven die het nodig heeft om op te vallen. 

Het is cruciaal om ervoor te zorgen dat je logo past op de bedrukte thermosfles zonder dat het overweldigend is. Een te klein logo kan verloren gaan, terwijl een te groot logo afleidend en onaantrekkelijk kan zijn. Het moet perfect zijn! Denk na over het kleurenpalet van je logo en kies voor contrast. Een wit logo op een zwarte thermosfles kan bijvoorbeeld een superchique randje creëren. 

Overweeg verschillende manieren om je logo op de thermosfles te plaatsen. Dit kan zowel aan de bovenzijde, onderzijde, in het midden of helemaal rondom de fles. Met PMS-kleuren kun je exacte kleurovereenkomsten krijgen, zodat je bedrukking perfect past bij je merkkleuren. Zo zorg je ervoor dat je logo zeker zal stralen op je thermosfles. 

Anders dan de traditionele thermosfles bedrukken, is nu ook de thermosbeker bedrukken erg populair. Een bedrukte thermosbeker kan net zo effectief zijn als een thermosfles bij het promoten van je merk en logo. Ze zijn een geweldig alternatief voor de standaard thermosfles. 

Bij het bedrukken van je logo op thermosflessen willen we altijd dat ons werk top wordt. Voor ons is dit niet slechts een bedrukking, maar een kunstwerk. Onze experts geven om de kleinste details om je bedrukte thermosflessen eruit te laten springen in een menigte. 

De hoeveelheid stuks logo die je op je thermosflessen wil laten bedrukken, hangt volledig af van jou. Of je nu een kleine hoeveelheid voor je team of grote hoeveelheden voor een evenement wilt, je krijgt van ons altijd dezelfde toewijding en kwaliteit. 

Waar wacht je nog op? Begin met het ontwerpen van je logo en neem vandaag nog contact met ons op om je gepersonaliseerde thermosflessen te bedrukken. Onze vriendelijke medewerkers zullen je begeleiden tijdens elke stap, zodat je zeker weet dat je eindproduct perfect wordt. Maak je klaar om indruk te maken met je prachtig bedrukte thermosflessen. Onze drukproces zorgt ervoor dat je logo straalt op je thermosflessen, om ze merkwaardig en opvallend te maken. Dit is de service die we je beloven bij 'all in one shop.' 

Laten we je logo op je thermosflessen laten stralen. Kies voor onze thermosfles en thermosflessen bedrukken diensten vandaag nog en laat een blijvende indruk achter bij je klanten, personeel, vrienden en familie.

Effectief Thermosfles Bedrukken - Tips om het Beste uit je Thermosflessen Bedrukking te halen 

Het effectief bedrukken van een thermosfles kan resulteren in een mooi en professioneel product dat uw merkimago versterkt. Het proces van thermosflessen bedrukken, of het nu een enkele bedrukte thermosfles of een grotere afname vereist, begint met het selecteren van de thermosbeker en de te bedrukken design. Het bedrukken van thermosflessen kan zowel op de thermosbeker zelf als op overige accessoires die bij de thermosfles geleverd worden.

Het minimale afname verschilt per bedrijf en type thermosfles. Sommige bedrijven kunnen echter flexibel zijn en bieden vaak een aangepaste thermosfles bedrukking aan per minimale afname. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een minimale afname van de bedrukte thermosflessen, welke je daarna kan vullen met overige tassen of andere accessoires, zoals pennen. Kies je voor pennen als overige accessoires, dan kan het vaak zo zijn dat de minimale afname voor deze pennen lager is dan het aantal bedrukte thermosflessen.

Product bekijk is een belangrijk onderdeel van dit proces. Dit houdt in dat je de thermosfles en het uiteindelijke bedrukte design kan bekijken voordat je overgaat tot aankoop. Daarbij kan je ook een kijkje nemen in de overige tassen en de bedrukking die op deze tassen papieren komt. Deze kunnen wij ook voor je bedrukken.

Het zachter maken van het proces van thermosflessen bedrukken en het kiezen van het juiste bedrukte design verlaagt niet alleen de stress, maar geeft je ook de kans om elke cent van je budget in de thermosfles bedrukking investeren. Deze investering zal niet alleen zichtbaar zijn in de thermosfles zelf, maar ook in andere producten zoals pennen en bijvoorbeeld overige tassen die je meeneemt.

Door je te concentreren op elk onderdeel van het proces, inclusief de keuze voor de thermosfles, het design voor de bedrukking en de selectie van overige accessoires, kan je zorgen voor een efficiënte levering. Snel geleverd met de juiste bedrukking en door de beste shop gekozen, zorgen we ervoor dat niet alleen je thermosflessen de top bereiken, maar ook je overige producten. Zelfs met een minimale afname staat kwaliteit bij ons voorop. Dit is de reden waarom we gebruik maken van PMS-kleuren bij het bedrukken om ervoor te zorgen dat alle thermosflessen er hetzelfde uitzien, ongeacht hoeveel je er bestelt.

Tot slot, het bedrukken van thermosflessen is een proces dat voor elke ondernemer verschillend is. Of het nu om een bedrukte thermosfles of thermosflessen bedrukken in grotere hoeveelheden gaat, het is belangrijk dat je de stappen volgt die voor jou het beste werken. Zo haal je uiteindelijk het beste uit je thermosfles bedrukking.

Thermosfles budgetprijs

Thermosflessen bedrukken met jouw logo is mogelijk! Laat je verrassen door ons uitgebreid assortiment aan bedrukte thermosflessen. Met meer dan 50 verschillende thermosflessen snappen wij dat het veel kan zijn. Wij bieden advies en helpen graag mee om de beste thermosfles te vinden voor jouw bedrijf binnen jouw budget. Al onze bedrukte thermosflessen en bedrukte thermosbekers zijn dubbelwandig. Dit houd in dat de inhoud langer koud/warm blijft, maar ook dat de buitenkant van de flessen niet heet/koud worden. Zo verbrand je je handen niet aan je warme thee of chocolademelk. 

Wat is de beste bedrukte thermofles voor mijn bedrijf/evenement?

Wij bieden een mooi aanbod aan verschillende thermosflessen in verschillende formaten en kleuren.

Wij bieden thermosbekers aan. Dit zijn wat kleinere thermosmokken om mee te nemen. Deze bedrukte to-go thermosbekers hebben vaak een handige handvat. Zorg voor een grotere naamsbekendheid door thermosmokken te bedrukken met jouw logo of tekst. Wij bieden bijvoorbeeld een thermosbeker van 325ml. Deze is in verschillende formaten beschikbaar. Deze thermosbeker kan bedrukt of gegraveerd worden. Handig als een to-go mokjes voor geschenken of als promotieartikel. Of als je opzoek bent naar een thermosmok met een handvat? Deze thermosmok heeft een handige handvat en met zijn 500ml inhoud, ook een grotere formaat.

Toch opzoek naar klassieke thermosflessen met een handige schenksysteem? Wij bieden verschillende thermosflessen in verschillende kleuren en uitvoeringen. Laat deze mooie thermosflessen bedrukken of graveren met jouw logo of tekst. Omdat deze thermosfles verkrijgbaar is in veel verschillende kleuren, is dit een leuke thermosfles voor elk bedrijf en werkt goed met de meeste logo's. Voor een leuke variatie bieden wij ook bedrukte thermosflessen met een frosted metallic finish. Ook in leuke kleuren verkrijgbaar en kan ook gegraveerd worden voor een elegante uitstraling.

Sommige logo's werken beter met een wat modernere uitvoering. Je hebt de keuze uit verschillende soorten thermosflessen om te bedrukken. Van verschillende formaten en kleuren. Bijvoorbeeld de unieke thermosflesjes van 350ml met speciale marmer of hout effect. Deze thermosflessen bedrukken is mogelijk in 1-kleur tot 5-kleur. 

Of een wat strakkere uitstraling kan je ook kijken naar onze thermosfles van 500ml met draagring. Dit is een stijlvolle thermosfles om te bedrukken met jouw logo. Naast de normale bedrukking kunnen deze thermosflessen bedrukt worden in full colour of met namen. Zo worden deze thermosflessen gepersonaliseerd voor bijvoorbeeld collega's of klanten.

Posted in: Onze Producten

Leave a comment