Latest posts

Tacx Bidons 360° Bedrukken

Laat je bedrijf opvallen met op maat bedrukte Tacx Shiva bidons! Onze Shiva bidons bieden niet alleen uitstekende hydratatie tijdens sportieve activiteiten, maar ook een unieke kans voor effectieve merkpromotie. Met de mogelijkheid om 360 graden rondom bedrukt te worden, geven deze bidons je de ruimte om jouw bedrijfslogo, slogan of boodschap overal te laten stralen. Dit maakt het mogelijk om jouw logo meerdere keren te laten bedrukken op de bidon, maar ook bij hoge aantallen foto's! Wij bieden de mogelijkheid tot het bedrukken van CMYK bedrukkingen waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn.

Of je nu op zoek bent naar een promotioneel geschenk voor klanten, een uniforme uitstraling voor je sportteam of een onderscheidende giveaway op evenementen, het bedrukken van Tacx Shiva bidons biedt een krachtige manier om je bedrijf in de schijnwerpers te zetten. Door eigen Bidons bedrukken met jouw logo ben je slechts een stap verwijderd van het realiseren van een opvallende en effectieve branding. Onze hoogwaardige bidons, gecombineerd met jouw unieke ontwerp, zullen zeker de aandacht trekken en een blijvende indruk achterlaten.

Kies voor personalisatie, kies voor impact – ontdek vandaag nog de mogelijkheden van Tacx Shiva bidons voor het versterken van jouw bedrijfsimago en het vergroten van merkbekendheid!

Shiva Bidons Bedrukken met eigen Logo

Onze shiva bidons komen voor in 2 verschillende formaten: 500ml en 750ml. De bedrukking is bij beiden gelijk behalve dat bij de 750ml variant de nek van de bidon ook rondom bedrukt kan worden. Met de templates hieronder kun je wat inspiratie opdoen over de mogelijkheden.

Geef je creativiteit de vrij loop, met de Shiva bidons is heel veel mogelijk! Of het nu gaat om bedrijfsuitjes, sportevenementen, of als relatiegeschenk, deze bidons zijn veelzijdig in gebruik en passen bij verschillende gelegenheden. Ze dienen niet alleen als praktisch geschenk, maar versterken ook de positieve associaties met jouw merk.

Bio Shiva bidons bedrukken

Naast onze klassieke model van de shiva bieden wij dezelfde model ook in Bio varianten! 

Onze Bio Shiva bidons bestaan uit twee soorten:

Bio Shiva 

De bidon is gemaakt van polyethyleen met een toevoeging van speciaal materiaal dat de moleculaire structuur van het materiaal verandert. Het materiaal valt uiteen in biogas en biomassa, wat de bodem voedt en volledig door de natuur wordt opgenomen.

O2 Shiva

Deze fles is 100% biobased gemaakt van suikerriet. Suikerriet is een hernieuwbare hulpbron die bijdraagt aan de vermindering van de uitstoot van broeikasgassen. Het is heel simpel: naarmate het suikerriet groeit, haalt de plant CO2 uit de lucht. Van het suikerrietextract wordt ethanol gemaakt, waar we groen polyethyleen van maken dat 100% recyclebaar is.

Ontdek wat Tacx Bio bidons voor jouw kunnen betekenen

Ontdek de positieve impact van bio-flessen voor jouw bedrijf en het milieu! Bio-flessen, gemaakt van duurzame en hernieuwbare materialen, bieden talloze voordelen die niet alleen goed zijn voor het bedrijf, maar ook voor de planeet.

Het gebruik van bio-flessen toont betrokkenheid bij milieubewustzijn en duurzaamheid. Bedrijven die kiezen voor bio-flessen onderstrepen hun toewijding aan het verminderen van de ecologische voetafdruk en het bevorderen van groenere bedrijfspraktijken.

In sommige regio's worden bedrijven aangemoedigd of zelfs verplicht om duurzame praktijken te omarmen. Het gebruik van bio-flessen plaatst jouw bedrijf in lijn met mogelijke regelgeving en positioneert het als een voorstander van milieuwetgeving.

Samengevat bieden bio-flessen niet alleen tastbare voordelen voor het milieu, maar ze vormen ook een krachtig instrument om jouw bedrijf te onderscheiden als een voorloper op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Kies voor bio-flessen en draag bij aan een groenere toekomst voor jouw bedrijf en onze planeet.

Leave a comment