Latest posts

Zijn Foodcontainers goede relatiegeschenken?

Voordelen van Lunchboxen Bedrukken als Promotieproducten

Bedrijven zijn altijd op zoek naar prominente en kosteneffectieve manieren om hun merk onder de aandacht te brengen. Daarom is het bedrukken van lunchboxen, kambukka en Mepal producten een efficiënte manier voor bedrijven om hun merkboodschap te verspreiden. Bedrukte lunchboxen zijn niet alleen nuttig, maar ook duurzaam, wat waarde toevoegt aan je marketinginspanningen.

Bij het bedrukken van lunchboxen zijn er verschillende opties voor personalisatie, zoals afbeeldingen, logo's of pakkende slogans. Je kunt kiezen voor verschillende kleuren zoals wit, zwart, grijs, rood, geel of een andere PMS kleur die past bij de branding van jouw bedrijf. Met een exclusief btw en inclusief btw prijs, zijn deze producten kosteneffectief, wat betekent dat ze binnen het budget van de meeste bedrijven passen.

Bedrukte lunchboxen zijn ook praktisch. Ze kunnen worden gebruikt om eten mee te nemen naar het werk, school of zelfs voor picknicks. Dit betekent dat jouw logo en bedrijfsnaam niet alleen in de kantine worden gezien, maar ook op openbare plaatsen, waardoor jouw merk nog meer zichtbaarheid krijgt.

Naast de bedrukkingvan lunchboxen, kun je ook kiezen voor het bedrukken van broodtrommels. Ook dit is een uitstekend promotieartikel. Je kunt de broodtrommel bedrukken met jouw logo, of een ander ontwerp dat past bij jouw bedrijf. De broodtrommels zijn verkrijgbaar in verschillende hoeveelheden, zoals stuks bedrukking. Dit maakt het mogelijk om grote aantallen te bestellen, wat perfect is voor grote bedrijven of evenementen.
Bedrukken lunchboxen is super snel te regelen en u krijgt altijd eerst een digitale drukproef. De prijzen zijn BTW exclusief

Niet alleen zijn deze lunchboxen een praktisch relatiegeschenk, maar ze zijn ook eco-vriendelijk. Ze helpen bij de verzorging van het milieu doordat ze herbruikbaar zijn. Dit maakt ze extra aantrekkelijk voor de bewuste consument.

Al met al, het bedrukken van lunchboxen en broodtrommels biedt talrijke voordelen. Ze zijn een kosteneffectieve manier om jouw merk te promoten, ze zijn praktisch, duurzaam en milieuvriendelijk. Of het nu gaat om een klein of groot aantal stuks, of een bedrukking in zwart, wit, rood, grijs, geel of een andere PMS kleur, een broodtrommel bedrukken, of een lunch box bedrukken, is een uitstekende keuze voor elk bedrijf dat op zoek is naar effectieve promotieartikelen.

Bedrukte Broodtrommel : Lunchboxen met Affectie Bedrukking

Als u een promotioneel product zoekt voor uw bedrijf dat zowel functioneel als effectief is, kijk dan niet verder dan bedrukte broodtrommels. Lunchboxen bedrukken is een geweldige manier om uw bedrijfsimago te versterken en tegelijkertijd praktisch en bruikbaar te zijn voor uw klanten. Dit product is volledig aan te passen aan de kleuren, stijlen en ontwerpen die het beste passen bij de branding van uw bedrijf.

Blauw is een populaire kleur voor lunchboxen, maar als u iets anders wilt, kunt u ook kiezen voor groen, rood, of een aantal andere opties. De bedrukking gebeurt meestal binnen enkele werkdagen, hetgeen betekent dat u niet alleen een high-end product krijgt, maar ook een snelle en betrouwbare service.

We hebben een breed scala aan lunchboxen die kunnen worden bedrukt met uw logo of merknaam. Deze kunnen online worden bekeken zodat u een overzicht van uw mogelijkheden kunt krijgen. Alle producten zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof, zodat ze duurzaam en langdurig zijn.

Maar hoe zit het met andere promotionele producten? We hebben dat ook goed voor je. Van bedrukte notitieboekjes tot tassen, powerbanks en zelfs paraplu's, we hebben het allemaal om aan al uw promotieartikelen behoeften te voldoen. En net als onze lunchboxen, kunnen al deze producten worden bedrukt met uw logo of merknaam om een blijvende indruk achter te laten bij uw klanten.

Het bedrukken van promotionele producten is een geweldige manier om uw bedrijf te onderscheiden van de concurrentie. Het is een effectieve manier om uw merk in de kijker te zetten en klantrelaties te versterken. Of u nu kiest voor een bedrukte broodtrommel, notitieboekjes, tassen, of een van onze andere producten, u kunt er zeker van zijn dat u een hoogwaardig product krijgt dat uw bedrijf op de best mogelijke manier vertegenwoordigt.

Dus, waarom zou u wachten? Bekijk vandaag nog ons volledige assortiment lunchboxen en andere promotionele artikelen en begin met het bedrukken van uw gewenste producten. Kies voor kwaliteit, effectiviteit en stijl met onze bedrukte broodtrommels en andere geweldige promotionele producten. Met een beetje hulp van ons, kunt u uw merk uitbouwen, uw klantrelaties versterken en uw bedrijf naar nieuwe hoogten tillen.

Afname en Bedrukken van Bedrijfslogo op Lunchboxen

Het idee van het bedrukken van een bedrijfslogo op lunchboxen wint tegenwoordig enorm aan populariteit. Het is een unieke manier om je merknaam in de openbaarheid te brengen, en dat op een functioneel item dat dagelijks wordt gebruikt. Auto accessoires en overige woonaccessoires met een bedrijfslogo zijn altijd een hit. Maar het is tijd om de lat een beetje hoger te leggen door je bedrijfslogo op lunchboxen te laten bedrukken. Of je nu kiest voor een eenvoudige Mepal, een felgekleurde oranje broodtrommel of een klassieke blauwe lunchbox, het is tijd om te beginnen met het bedrukken van deze producten. 

Het bedrukken van lunchboxen kan resulteren in mooie bedrukte broodtrommels. Deze zijn niet alleen handig voor dagelijks gebruik, maar ze kunnen ook een sterke merkidentiteit creëren. Bijvoorbeeld, als je een shop met overige producten zoals caps en hoeden, kunststof of usb producten hebt, dan kunnen deze bedrukte lunchboxen je helpen opvallen tussen de vele other shops. Je kunt zelfs een stapje verder gaan door bijpassende bedrukte tassen aan te bieden!

Dus, als jij klaar bent om je klanten meer te geven dan alleen relatiegeschenken zoals pennen en potloden, is het tijd om over te stappen op bedrukte lunchboxen. Niet alleen zullen ze een nuttig en praktisch geschenk krijgen, maar ze zullen ook een tastbaar voorbeeld van jouw merk krijgen. En nee, je hoeft het niet bij lunchboxen te houden - je kunt ook bedrukte powerbanks of zelfs een bedrukte paraplu aanbieden. Het maakt niet uit wat je kiest, zolang je maar jouw merklogo duidelijk op het product laat bedrukken. 

Het bedrukken van lunchboxen is dus een uiterst effectieve manier om je merknaam te promoten. Wanneer je klanten hun bedrukte broodtrommels gebruiken, zal jouw merk in het openbaar worden gezien, en je merknaam zal worden geassocieerd met de handige en praktische lunchbox. En als je klanten positieve reacties krijgen op hun bedrukte lunchboxen, dan zal dit hun loyaliteit aan jouw merk alleen maar versterken. 

Dus bekijk de details op onze website, selecteer het product dat je wilt bedrukken en laat ons de rest doen! Of je nu kiest voor een eenvoudige lunchbox in blauw, oranje of een andere kleur, je kunt er zeker van zijn dat het resultaat imponerend zal zijn!

Producten: Verhoog uw zichtbaarheid met Bedrukte Broodtrommels

Hoe kunt u de zichtbaarheid van uw merk verhogen? Overweeg het gebruik van een bedrukte broodtrommel. Het bedrukken van een lunchbox is om een paar redenen een goed idee. Met een Mepal bedrukte lunchbox maakt u uw merk zichtbaar in de dagelijkse praktijk. Of het nu wit, grijs of rood is, het is een effectieve manier om uw logo, ontwerp of boodschap te delen. 

Wist u dat lunchboxen in potloden, tassen, pennen en zelfs op notitieboekjes kunnen worden bedrukt? Het is een uniek promotieartikel dat altijd een herinnering zal blijven aan uw bedrijf. Dit is een van de vele producten die deel kunnen uitmaken van uw promotiecampagne. 

Er zijn veel manieren om een broodtrommel te bedrukken. U kunt ervoor kiezen om uw logo, volledig overzicht of een belangrijke boodschap te drukken. Het resultaat zal altijd een kwalitatief product zijn dat uw merk identiteit versterkt. Laten we eens kijken naar de mogelijkheden.

Denk bijvoorbeeld aan lunchboxen. Deze functionele en veelzijdige producten zijn perfect voor bedrukking. U kunt ze volledig bedrukken met uw logo of ontwerp, of een subtiele toets toevoegen met een klein logo. Ze kunnen in verschillende kleuren worden gemaakt, zoals wit, grijs en rood, afhankelijk van uw voorkeur. Ze zijn meestal gemaakt van kunststof, wat stevig en duurzaam is, en bekleed met een laag in uw favoriete kleur. 

Niet alleen broodtrommels, maar ook andere producten zoals tassen, pennen, relatiegeschenken, ml flessen, notitieboekjes, powerbanks met USB-aansluiting, paraplu's, promotieartikelen, potloden en volledig inzicht in uw merk kunnen ook bedrukt worden. Ze zijn allemaal onderdeel van het assortiment dat u kunt gebruiken om uw merk zichtbaar te maken.

Als het gaat om het aantal stuks dat u wilt bestellen, er is geen specifieke limiet. U kunt alles bestellen, van een paar stuks tot honderden. Deze kunnen worden opgehaald of bezorgd op de gewenste locatie, afhankelijk van uw behoeften. Het belangrijkste is dat u een product kiest dat uw merk effectief promoot en uw zichtbaarheid verhoogt.

In dit huidige tijdperk waarin concurrerende bedrijven hun uiterste best doen om hun merk zichtbaar te maken, is elk product dat uw bedrijf vertegenwoordigt belangrijk. Van broodtrommels tot pennen tot potloden, elk bedrukt product geeft u een gelegenheid om te onderscheiden en uw merk in de schijnwerpers te zetten. 

Overweeg dus om uw merk op de lunchboxen te bedrukken. Of het nu Mepal, bedrukt, wit, grijs of rood is, de promotiemogelijkheden zijn eindeloos. U zult de zichtbaarheid van uw merk op een tastbare en duurzame manier verhogen.

Hoe u Kunt Profiteren van Bulk Afnamen van Bedrukte Lunchboxen Producten

Het bedrukken van lunchboxen is een ideale manier om uw merk onder de aandacht te brengen en meer zichtbaarheid te bieden. Met de optie om in de bulk af te nemen, kunt u een groot aantal producten in stock hebben zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over onverwachte tekorten. Deze bedrukte broodtrommels kunnen gebruikt worden als promotieproducten of relatiegeschenken, wat helpt bij het verhogen van de zichtbaarheid van uw merk.

Bij Hidalgo bieden we een assortiment aan lunchboxen zoals Mepal en Kambukka voor bedrukking. Ze zijn beschikbaar in een breed scala aan kleuren zoals zwart, grijs en groen. U kunt ook kiezen voor een specifiek ontwerp dat past bij uw merkidentiteit. De bedrukte lunchboxen worden binnen enkele werkdagen geleverd, zodat u nooit zonder promotiemateriaal komt te zitten. 

Daarnaast is het bedrukken van een broodtrommel een verfijnde manier om uw boodschap over te brengen. Het biedt ook veel ruimte voor creativiteit, aangezien u kunt kiezen voor een unieke bedrukking die het best aansluit bij uw merk. U kunt hier de details bekijken om een beter idee te krijgen van hoe uw logo of slogan er op de lunchbox uit zal zien. Niet alleen is een bedrukte lunchbox praktisch, maar het is ook een effectief marketingmiddel. 

Lunchboxen zijn niet de enige artikelen die bedrukt kunnen worden bij BT Exclusief. U kunt ook uw winkelwagen vullen met bedrukte pennen, tassen en overige producten die de zichtbaarheid van uw merk verder kunnen verhogen. Allen voorzien van uw logo of boodschap. 

Met de aankoop van een groot aantal lunchboxen profiteert u van lagere eenheidsprijzen en grotere besparingen. Het is ook beduidend minder tijd- en moeite-intensief dan het afzonderlijke bestellingen plaatsen van enkele stuks.

Dus waar wacht u nog op? Neem een kijkje in onze shop, kies uw favoriete producten en laat uw logo of slogan erop bedrukken. Het is een kosteneffectieve en efficiënte manier om een aanzienlijke promotionele impact te maken. En met de optie voor bulkafname, kunt u zorgeloos uw marketingcampagnes voeren zonder zorgen over tekort aan voorraad. 

Bekijk onmiddellijk alle beschikbare lunchboxen, stel uw gewenste aantal samen en plaats uw bestelling. Voordat u het weet, kunt u profiteren van deze hoogwaardige en stijlvol bedrukte lunchboxen om de zichtbaarheid van uw merk te verhogen.

Broodtrommels als Effectieve Reclameproducten: Hoge kwaliteit Bedrukking

Als het gaat om effectieve reclameproducten, kan men eenvoudigweg niet voorbijgaan aan de kracht van bedrukte broodtrommels - een uniek en praktisch items die onmisbaar zijn in de dagelijkse routine. Let op, we hebben het hier niet over een standaard broodtrommel, maar over een bedrukte broodtrommel. Deze zijn met zorg bedrukt en bieden een effectieve manier om uw logo of bedrijfsnaam onder de aandacht te brengen. Daarom zijn de lunchboxen één van de meest gekozen relatiegeschenken op de markt.

Bij het kiezen van het juiste product voor uw reclamedoeleinden, is het belangrijk om de kwaliteit van de bedrukking in beschouwing te nemen. Producten van hoge kwaliteit zoals die van Mepal, kunnen goed worden bedrukt met behulp van moderne technieken die resulteren in een scherpe en duurzame bedrukking. Bovendien zijn deze lunchboxen verkrijgbaar in een reeks kleuren zoals wit, blauw, rood en oranje zodat u een product kunt kiezen dat perfect past bij uw merkimago.

Bij het bekijken van de overige opties op de markt, zult u merken dat er tal van relatiegeschenkproducten zijn die kunnen worden bedrukt. Hieronder vallen producten zoals tassen, pennen, notitieboekjes, powerbanks, potloden, promotieartikelen, USB-sticks en paraplu's. Maar als u iets unieks wilt, iets dat elke dag wordt gebruikt, dan zijn bedrukte broodtrommels een uitstekende keuze. En vergeet niet de kracht van verzorgingsproducten. Een bedrukte tandenborstel of een set bedrukte handdoeken kan uw relatie met uw klanten of werknemers net de extra boost geven die het nodig heeft.

Ten slotte, vergeet niet dat hoe meer stuks u bestelt, hoe lager de kosten per stuk zijn. Dit is de kracht van bulk afnamen. Als u dus op zoek bent naar een effectieve manier om uw merk te promoten en tegelijkertijd wat geld te besparen, dan zou het bedrukken van lunchboxen wel eens de juiste keuze voor u kunnen zijn. Zelfs als relatiegeschenk zijn ze een ideale keuze, vooral als u ze combineert met andere bedrukte producten.

Van alle beschikbare producten op de markt vandaag de dag, zijn bedrukte broodtrommels een van de meest kosteneffectieve en praktische opties om uit te kiezen. Ze bieden u de mogelijkheid om uw merk op een subtiele en toch opvallende manier te promoten, en dat allemaal tegen een prijs die perfect past bij elk budget.

Lunchboxen bedrukken

Lunchboxen zijn hele handige artikelen om te bedrukken met jouw logo. Deze handige lunchboxen zijn hele mooie geschenken voor klanten of collega's. Wij bieden een ruim aanbod aan bedrukte lunchboxen en bedrukte broodtrommels. Wij bieden bijvoorbeeld de lunchboxen met bamboo deksel. Deze broodtrommels komen voor in verschillende kleuren en hebben een strakke design. Naast de broodtrommels bedrukken, kunnen wij ook de deksel graveren. Voor een stijlvolle uitstraling. 

Of een lunchbox met een simpelere ontwerp. Deze lunchboxen hebben gekleurde knoppen en klippen. Zo kan je de kleur kiezen die het beste bij jouw logo en bedrijf past. Deze broodtrommels bedrukken kan in een 1-kleurig tot 5-kleurig logo op de zijkanten of op de deksel. 

Wij bieden ook bio lunchboxen gemaakt van gerecyclede kunststof voor een duurzame keuze. Deze bedrukte bio lunchboxen zijn donkergrijs, waardoor deze in de meeste huisstijlen, met de meeste logo's en kleuren goed werkt. Dit is een goede optie voor bedrijven die meer ecologische verantwoorde keuzes willen maken. 

Foodcontainers bedrukken

Foodcontainers zijn hele handige lunchboxen. Deze containers zijn vaak van roestvrij staal, waardoor deze koude eten (bijv. yoghurt, of fruitbowls) koud houd. Maar ook warm eten (bijv. soep of een pasta) blijft lang warm. Deze foodcontainers bedrukken is mogelijk, maar ook een aantal kunnen gegraveerd worden. Wij bieden een foodcontainer met een opvouwbare lepel. Deze foodcontainer bedrukken is mogelijk met een 1-kleurig tot een 5-kleurig logo. Voor een chique uitstraling kunnen deze foodcontainers gegraveerd worden met jouw logo.

Of onze stijlvolle foodcontainers met bamboe schroefdop en lepel. Deze bedrukte foodcontainers worden veel gebruikt voor bij de lunch en worden dus vaak op stap meegenomen. Ook deze foodcontainer kan worden bedrukt met jouw logo, maar ook gegraveerd op de dop. 

Merk foodcontainers bedrukken

Wij werken samen met een een aantal merken en bieden foodcontainers van deze merken die bedrukt kunnen worden met jouw bedrijfslogo. Van Kambukka bieden wij de Bora Foodcontainer van 600ml. De Kambukka foodcontainers bedrukken is mogelijk tot een 5-kleurige bedrukking. Dit is een foodcontainer met knop om stoof af te laten, zo ontstaat er geen drukopbouw. 

Van Mepal bieden wij een aantal verschillende foodcontainers om te bedrukken. Van de Ellipse lijn bieden wij 3 varianten. De Ellipse lunchpot is een foodcontainer met 2 compartimenten. Dit is handig voor bijvoorbeeld ontbijt of lunch met yoghurt en fruit of ontbijtgranen. De Ellipse Fruit- en Veggiepot is een lunchpot voor salade of fruitsalades. Deze komt met een handige vorkje. Deze bedrukte merk foodcontainers zijn leuke geschenken en geven een luxere uitstraling. 

Goedkoop lunchboxen bedrukken

Bedrukte lunchboxen komen in verschillende kleuren en formaten voor. Ook in verschillende prijsklasse. Voor elk budget is wel een goede optie te vinden. Een goede keuze is bijvoorbeeld de saladebox met dressing bakje en vork. Dit is een lunchbox met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Deze saladebox bedrukking is mogelijk op de deksel. 

Bij Hidalgo kun je broodtrommels laten bedrukken en personaliseren. We bieden een ruim assortiment aan broodtrommels die je kunt laten voorzien van jouw logo, tekst of ontwerp.

Broodtrommels bedrukken

Wil je een unieke broodtrommel? Dan is een broodtrommel personaliseren de ideale keuze. Hiermee kun je jouw broodtrommel helemaal naar wens ontwerpen, zodat het perfect aansluit bij jouw stijl en merk.
Een broodtrommel bedrukken met jouw logo of ontwerp is ook mogelijk. Hierdoor maak je van een alledaags item een handig promotieartikel dat je merk onder de aandacht brengt tijdens de lunchpauzes van jouw klanten, medewerkers of relaties.
Heb je specifieke ideeën voor jouw lunchbox? Dan kun je ook zelf een lunchbox ontwerpen. Zo creëer je een gepersonaliseerde lunchbox die helemaal bij jou past.
Voor extra gemak en organisatie is een lunchbox met 3 lagen een uitstekende optie. Hiermee kun je verschillende gerechten of snacks eenvoudig gescheiden meenemen.
Een lunchbox gepersonaliseerd met een foto maakt het nog persoonlijker. Kies jouw favoriete foto of afbeelding en laat deze op de lunchbox bedrukken.

Of je nu een broodtrommel bedrukt wilt hebben of een gepersonaliseerde lunchbox met foto, bij Hidalgo hebben we voor iedereen de perfecte oplossing. Ontdek het assortiment en bestel vandaag nog jouw bedrukte broodtrommels en lunchboxen om jouw merk en boodschap onder de aandacht te brengen!

Lunchbox als relatiegeschenk

Bent u op zoek naar een origineel geschenk voor uw personeel of zakelijke relaties? Dan zijn bedrukte lunchboxen een leuk idee! Veel mensen gebruiken dagelijks een lunchbox op hun werk, en als deze er ook nog eens mooi uitziet en gezien mag worden, biedt dit een uitstekende kans om reclame te maken voor uw bedrijf.
Bijvoorbeeld lunchboxen met uw logo erop kunnen wij leveren. Maar als u op zoek bent naar een lunchbox voor uw kinderen, kunt u ook kiezen voor lunchboxen met een opdruk naar uw keuze. Het goede nieuws is dat lunchboxen met bedrukking niet in grote aantallen hoeven te worden besteld. Zelfs lunchboxen in kleinere oplages zijn mogelijk.
Heeft u een beperkt budget en heeft u de lunchboxen met bedrukking snel nodig? Ook dan kunt u bij ons terecht. Wij kunnen namelijk snel lunchboxen bedrukken en goedkope lunchboxen maken tevens deel uit van ons assortiment.
Neem vandaag nog een kijkje op onze website voor de mogelijkheden om lunchboxen te laten bedrukken. Wellicht is dit een mooie gelegenheid om lunchboxen als relatiegeschenk weg te geven! Uw zakelijke relaties zullen u in ieder geval niet snel vergeten.
Heeft u al ideeën over hoe uw bedrukte lunchboxen eruit moeten komen te zien? Vraag dan vandaag nog een offerte bij ons aan. Binnen twee minuten ontvangt u de offerte al in uw mailbox. Wij kijken uit naar uw bestelling en staan klaar om u te helpen bij het maken van een blijvende indruk met onze prachtige bedrukte lunchboxen!

Hidalgo heeft meer

Denk aan Caps hoeden of custom made , we werken met eigen productie in het verre oosten. We do it all.
Bekijk details op onze websites of gewoon op Hidalgo Bags & More waar we alles laten zien.
Laat u adviseren door onze afdeling verkoop. 079-3310133

Posted in: Onze Producten

Leave a comment