Latest posts

Onze merk Thermosflessen

Merk Thermosflessen bedrukken.

Wij werken ook samen met een aantal merken zoals Contigo®, Mepal® en Kambukka®. Dit geeft een extra toevoeging aan de thermosflessen. Dit is een leuke optie voor bedrijven die graag een luxe thermosfles willen bedrukken. Door onze partnerschap met deze bedrijven bieden wij de mogelijkheid om deze thermosflessen te bedrukken of graveren. Dit zijn wereldbekende merken en bieden de hoogste kwaliteit aan thermosflessen met eigentijdse designs en technologie.

Kambukka thermosflessen

Kambukka is een Beligisch merk. Kambukka is het Swahili-woord voor 'genieten, profiteren, amuseren'.  Genieten, profiteren & amuseren, geldt nu zeker ook voor jou. Maak je geen zorgen over morsen, lekken, reiniging, warme dranken die warm moeten blijven en koele dranken die koel moeten blijven. Geniet gewoon van onze uiterst handige en mooie producten. Daarom is 'genieten' zo'n perfecte naam voor dit bedrijf. Simpele ontwerpen in stijlvolle kleuren en herkenbare uiterlijk.

Van de Kambukka thermosflessen bieden wij bijvoorbeeld de Olympus van 300ml of de Reno van 500ml. Beide hebben een hele elegante en strak design. Passen mooi bij veel logo's en huisstijlen. Laat deze mooie thermosflessen bedrukt worden met jouw logo.

Contigo Pinnacle

Van Contigo bieden wij een uitgebreid assortiment aan thermosflessen om te bedrukken. de Byron is een klassieke thermosfles. Met zijn handige formaat van 470ml makkelijk mee te nemen en kan bedrukt en gegraveerd worden. Of de Pinnacle. Deze thermosfles is voorzien van het gepatenteerde  AUTOSEAL®-technologie. 

De Contigo Pinnacle Koffiebeker is een perfecte metgezel voor onderweg, waar je ook naartoe gaat. Met zijn prachtige ontwerp en handige functionaliteit, zorgt deze fles ervoor dat je warme of koude dranken altijd binnen handbereik zijn. Of je nu op reis bent, naar je werk gaat, of gewoon van huis bent, de Contigo Pinnacle Koffiebeker staat voor je klaar.

De koffiebeker is vervaardigd met dubbelwandig materiaal, waardoor hij niet alleen stevig is, maar ook uitstekend in staat is om de temperatuur van je drankjes te behouden. Dankzij de speciale AutoSeal sluiting, hoef je je geen zorgen te maken over ongewenste morsen of lekken. Na het drinken sluit de beker automatisch, waardoor je met een gerust hart je koffie, thee of andere dranken kunt meenemen.

Met een royale inhoud van 300 ml biedt de Pinnacle voldoende ruimte voor je favoriete drankje. Je kunt genieten van warme dranken die tot wel 3 uur warm blijven, en koude dranken die tot wel 9 uur koel blijven - perfect voor lange reizen of drukke dagen.

Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over ongewenste geuren of smaken, want de Pinnacle is gemaakt van geur- en smaakvrij materiaal. Je kunt dus optimaal genieten van je drankjes zonder enige bij- of nasmaak.

En na al dat genieten hoef je je geen zorgen te maken over het schoonmaken, want de Contigo Pinnacle Koffiebeker kan probleemloos in de vaatwasser gereinigd worden. Zo blijft hij altijd klaar voor het volgende avontuur.

Kortom, de Contigo Pinnacle Koffiebeker combineert stijl, functionaliteit en gemak in één product. Of je nu warme koffie wilt om je op te warmen in de winter, of verfrissende ijsthee voor verkoeling in de zomer, deze drinkfles staat altijd voor je klaar. Waar je ook naartoe gaat, neem je favoriete drankjes mee in stijl met de Contigo Pinnacle Koffiebeker.

Mepal Thermosflessen

Mepal werd opgericht in 1950. Vanaf de eerste jaren produceert Mepal slimme consumentenproducten op gebied van eten en drinken. Producten vol met kleine slimmigheden die je elke dag een plezierige gebruikservaring geven.

De kleurrijke Mepal thermosflessen komen in twee vormen voor. De Ellipse 375ml en de Ellipse 500ml. Beide met een unieke uitstraling en silhouet. Beide kunnen worden bedrukt of gegraveerd met jouw logo. 

Posted in: Onze Producten

Leave a comment