Nieuwe artikelen

New products

Laatste berichten

Laatste product reviews

Er zijn nog geen recensies.

Merken

 • Contigo®

  Contigo®

  Contigo® Dé uitblinker in kwaliteit, vormgeving en technologie. Direct herkenbaar aan de strakke en stijlvolle vormgeving, stevig en sterk. De innovatieve Contigo® waterflessen en drinkbekers zijn geurloos, smaakvrij en BPA-vrij. De drinkflessen zijn gegarandeerd 100% lekvrij, dus overal en altijd te gebruiken. Ga voor een duurzame promotie met onze allerbeste favorieten!

 • Kambukka®

  Kambukka®

  Het Belgisch merk Kambukka is het Swahili-woord voor 'genieten, profiteren, amuseren'.  Genieten, profiteren & amuseren, geldt nu zeker ook voor jou.

  Maak je geen zorgen over morsen, lekken, reiniging, warme dranken die warm moeten blijven en koele dranken die koel moeten blijven. Geniet gewoon van onze uiterst handige en mooie producten.

  Daarom is 'genieten' zo'n perfecte naam voor ons. Doe mee met de joyride, laat je verleiden door onze dodelijk effectieve maar simpele ontwerpen en ontspan.

  Binnenkort ben je weer onderweg, op weg naar iets nieuws en spannends. Vrienden, blijf het leven ten volle Kambukka-en.

 • Mepal®

  Mepal®

  Mepal werd opgericht in 1950. Vanaf de eerste jaren produceert Mepal slimme kunststof consumentenproducten op gebied van eten en drinken. Producten vol met kleine slimmigheden die je elke dag een plezierige gebruikservaring geven.

  Je vindt ons op elk moment en overal.

 • Tacx®

  Tacx®

  Tacx® is een innovatief Nederlands bedrijf met een grote passie voor sport en prestaties. Elke afdeling, van inkoop en productie tot productontwikkeling en logistiek, wordt gedreven door deze passie. Hun doel is eenvoudig: Innovatieve, hoogwaardige producten ontwikkelen die inspireren om grenzen te verleggen.